25 Haziran 2011 Cumartesi

Erken Rezervasyon İptal Sigortası

Ucuz Tatil erken rezervasyon ile mümkün...
Ucuza tatil geçirmenin yolu tatili bir kamp alanında çadır içerisinde geçirmek ya da ucuza bir pansiyon bulmak mıdır? Tüm yılı çeşitli zorluklarla boğuşarak geçirmek zorunda kalırken bir de aynı sahnelere yazın da mı müdahil olalım? Başka coğrafyaları lüks otellerinde, iyi imkânlarda ağırlayabilen ülkemizde yerli tatilcilere yer yok mudur? Yıllar öncesinde bu sorunun cevabı olumsuz olacakken günümüzde artık farklı avantajlar sayesinde olumluya dönüşmüştür. Tatile çıkarken faydalanabileceğiniz en büyük avantaj elbette erken rezervasyon imkânlarından faydalanmanız olacaktır. Hem ucuz hem kaliteli bir tatil geçirmenize vesile olacak erken rezervasyon avantajları sayesinde artık bütçemize göre tatil ayarlamak zorunda kalmayıp istediğimiz tatile göre bütçemizden pay ayırabileceğiz.

Erken rezervasyon nedir?
Turizm sektöründe uzun yıllardır olan; ancak ülkemizde son yıllarda tam anlamıyla işleyebilen bir sistemdir erken rezervasyon. Turizm Bakanlığı’nın da desteklediği erken rezervasyon yazın çıkmayı planladığınız tatilin ödemesini önceki aylarda yapıp uygun fiyatlarla tatile çıkabilmektir. Planlı yaşamı hayat felsefesi haline getirmiş olan birçok yabancı ülkeden tatile gelen turistler için erken rezervasyon sıradan bir sistem iken bizde hala problemlerle karşılaşılan bir sistemdir. Aylar öncesinden, hatta kış aylarında, yazın çıkılacak tatilin planlarının yapılmasını biraz riskli bulan yerli turistler erken rezervasyon avantajlarından hala güvenle faydalanamamaktadır. Aslında çok büyük avantajlar sağlayan erken rezervasyon bazı bilgi eksiklikleri yüzünden hala birçok tatilci tarafından yararlanılmamaktadır.
Erken Rezervasyon İptal Sigortası
Nedir erken rezervasyon avantajları?
  • Erken rezervasyon uygun fiyatlarla tatildir.
  • Erken rezervasyon planlı- programlı bir tatildir.
  • Erken rezervasyon en iyi hotel seçeneklerinde en ucuz fiyatlarla kalabilmektir.

Peki, erken rezervasyon avantajlarından neden herkes faydalanmıyor?
Erken rezervasyon yukarıda maddelendirilen başlıca avantajları beraberinde getiriyor olmasına rağmen erkenden ödemesi yapılan tatile, bir problem olur da planlanan tarihte çıkamazsak endişesi ile yararlanılmaktan kaçınılan bir sistemdir. Ancak bu yanlış düşünce, erken rezervasyon iptal sigortası hakkında bilgi eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Erken rezervasyon iptal sigortası yaptırdığınız takdirde tatilinizi ve yaptığınız ödemeyi güvence altına almış olacaksınız.

Peki, nedir erken rezervasyon iptal sigortası?
Erken rezervasyon iptal sigortası, erken rezervasyon sayesinde ödemesini yaptığınız tatilin bir anlamda güvence altına alınmasıdır. Siz erken rezervasyon ile ödemenizi yaparken aynı anda bir de erken rezervasyon iptal sigortası yaptırırsanız yaptığınız ödemenin yalnızca % 1’i kadar bir ödeme yaparak temkinli davranabilirsiniz. Böylece erken rezervasyon iptal sigortası sayesinde iptal etmek zorunda kalacağınız tatilin ödemesini geri alabileceksiniz; ancak erken rezervasyon iptal sigortası ücreti kesilmesi şartı ile…

Görüldüğü üzere erken rezervasyon da erken rezervasyon iptal sigortası da sizin uygun, daha kaliteli bir ortamda ve güvende bir tatil geçirmeniz için oluşturulmuş sistemlerdir. Hiçbir dezavantajı olmayan erken rezervasyon sisteminden artık sizler de faydalanabilir ve kesenizi zorlamadan güzel tatiller yaşayabilirsiniz.
Erken rezervasyon iptal sigortası ile uygun ve güvende tatil yaşayın!