27 Haziran 2011 Pazartesi

Latanya Beach Resort

Latanya Beach Resort Bodrum tatili esnasında sizlere huzur dolu bir tatil sunacak.


Kışın soğuğunu ardınızda bıraktıysanız, baharın ardından yazı en güzel yerinden yakalayabilmek istiyorsanız bir Bodrum tatili yapabilirsiniz. Beyaz güvercinleri anımsatan tarihi evleri, eski yüzyılları yansıtan tarihi mekânları ve birbirinden güzel otelleri ile Bodrum, yazı en güzel şekilde yaşayabileceğiniz bir tatil beldesidir. Özellikle erken rezervasyon Bodrum otelleri ile konforu ve mevsimin en müstesna sunumlarını en huzurlu ortamlarda yaşayabileceksiniz. Bu Bodrum otelleri arasında hem rahatlığı hem modern dizaynı hem de olanakları sayesinde eksiksiz bir tatil yaşayabileceğiniz Latanya Beach Resort Otel Bodrum bu yaz konuk olacağınız tesis olabilir.  

Latanya Beach Resort Otel Bodrum özellikleri nelerdir?
Latanya Beach Resort
  • Latanya Beach Resort denize sıfırdır.
  • Latanya Beach Resort özel plaj ve iskeleye sahiptir.
  • Latanya Beach Resort Otel Bodrum herşey dahil konseptlidir.

Mavilerle Latanya Beach Resort Otel Bodrum
Bodrum sularının hemen kıyısında bulunan Latanya Beach Resort Otel Bodrum kum ve çakıldan oluşan bir özel plaja sahiptir. Bu mavilere uzanan ve denizle daha içli dışlı olabilmenizi sağlayacak olan iskelesi ile de Bodrum Latanya Beach Resort Otel size dalgaların sesinde bir tatil sunuyor. Elbette Latanya Beach Resort Otel Bodrum tatilinizin büyük kısmında denizde ya da kumların üzerinde güneşlenerek geçireceksiniz; ancak Latanya Beach Resort Otel Bodrum havuzlarında da serin ve eğlenceli dakikalar geçirebileceksiniz. Büyük bir açık havuza sahip olan Latanya Beach Resort Otel Bodrum, çocuklarınızla yan yana bir tatil geçirebileceğiniz çocuk havuzunu da hemen büyük havuzun yanında tasarlamıştır. Ilık suların keyfini çıkarırken kullanacağınız şemsiye, şezlong, minder gibi gereçleri Latanya Beach Resort Otel Bodrum bünyesinde ücretsiz kullanabileceğinizi de belirtelim.

Latanya Beach Resort Otel Bodrum ile konaklama seçenekleriniz
Tatil tercihleri farklı olan misafirlerinin diledikleri tatili yaşayabilmelerine müsaade eden Latanya Beach Resort Otel Bodrum, birçok farklı oda seçeneğine sahiptir. Standart odalarının yanında, standart aile odası, standart kanepeli oda, deluxe, king süit, engelli oda gibi alternatifleri Latanya Beach Resort Otel Bodrum ile bulabileceksiniz. Ayrıca en özel vakitlerini geçirecek olan balayı çiftlerine özel hazırlanan Latanya Beach Resort Otel Bodrum balayı odalarını da tercih edebilir ve otel içinde yararlanabileceğiniz aktivite ve olanaklardan öncelikli olarak yararlanabilirsiniz.

Diğer Latanya Beach Resort Otel Bodrum özellikleri
Her şey dahil konsepti ile misafirlerini karşılayan Latanya Beach Resort Otel Bodrum lezzetli ana öğünlerinin yanında dondurma, wafell, lokma, kurabiye ve çay saatleri ile de size damak tadınıza hitap edecek bir tatil yaşatacaktır. Kano, deniz bisikleti, sörf gibi su sporlarını; step, su jimnastiği, okçuluk dersleri, yemek kursu gibi farklı aktiviteleri de yine Latanya Beach Resort Otel Bodrum tatilinizde yapabileceksiniz. Çam ağaçları ve zeytin ağaçlarının arasında her şeysen ziyade huzur bulacağınız Latanya Beach Resort Otel Bodrum ile bu yazınızı değerlendirmelisiniz.

Huzur ve eğlence ile dolu Latanya Beach Resort tatilini siz de yaşayın!