24 Haziran 2011 Cuma

Delta Beach Resort

Delta Beach Resort ile şık bir tatil...
Eski balıkçı kasabası havasını koruyan ve aynı zamanda bir turizm beldesi olan Bodrum’un Yalıkavak beldesinde bir tatil geçirmek istemez miydiniz? Mavi manzaralı ve deniz kokulu bir tatil… Şık ortamlar, aynı zamanda doğal görüntüler ve en güzel otel seçenekleri… Bodrum Delta Beach Resort ile bahsi edilen sahnelere müdahil olabilir ve hatırınızdan hiç çıkmayacak bir tatile başlayabilirsiniz.

Delta Beach Resort
Neden Bodrum Delta Beach Resort?
  • Bodrum Delta Beach Resort mevki olarak güzel bir konumdadır.
  • Bodrum Delta Beach Resort denize sıfır mesafededir.
  • Bodrum Delta Beach Resort odalarının çoğu deniz manzaralıdır.
  • Ve Bodrum Delta Beach Resort herşey dahil konsepttedir.

Bodrum Delta Beach Resort ile konaklama alternatifleriniz
Yukarıda verilen bilgilerin dahi iyi bir tatil geçirebilmek için yeterli olabileceği Bodrum Delta Beach Resort odaları da bu güzel izlenimi tamamlayan bir unsur olacaktır. Standart odalarının dışında Bodrum Delta Beach Resort aile odaları, delux deniz manzaralı oda, deluxe bungalov odaları gibi alternatifleriniz de olacaktır. Büyük kısmı deniz manzaralı olan Bodrum Delta Beach Resort odalarında tatilinizi bütünleyecek konforlu bir ortamda iyi vakit geçirebileceksiniz.

Bodrum Delta Beach Resort lezzetleri ve restoranları
Sizin unutamayacağınız bir tatil geçirmenizi planlayan Bodrum Delta Beach Resort, farklı restoranlarda farklı ülkelerin tatlarında farklı anılar yaşamanızı sağlayacaktır. Vaktinizin çoğunu geçireceğiniz Delta Restoran tüm öğünlerinizi alacağınız Bodrum Delta Beach Resort ana restoranıdır. Açık ve kapalı alanlarında öğünlerinizi açık büfe alacağınız Delta Restoran’ da hem Türk mutfağının hem de yabancı ülkelerin mutfaklarının lezzetlerini tadabileceksiniz. Eğer daha şık akşam yemekleri ve daha farklı tatlar isterseniz de Italiano Alacarte Restaurant, Osmanlı Alacarte Restaurant ve Gulet Balık Alacarte Restaurant eşliğinde güzel vakit geçirebilirsiniz.

Bodrum Delta Beach Resort ile serinlemenin yolları
Açık havuz, relax havuz, su kaydıraklı havuz ve kapalı havuz olmak üzere serinlemenin alternatiflerini bulabileceğiniz Delta Beach Resort Bodrum iklimini serin yaşamanızı sağlayacaktır. Elbette havuzlardan ziyade Bodrum Delta Beach Resort özel plajında daha fazla vakit geçireceksinizdir. Bodrum otelleri arasında mavi bayraklı sulara sahip Bodrum Delta Beach Resort özel plajı boyunca iskelesi vardır ve bunun yanında en özel dakikaları dilerseniz de kuş yuvası hizmeti ile de yaşayabileceksiniz. Gün boyu size ait olan kuş yuvasında siz eğlenirken yalnızca sizinle ilgilenen bir garson eşliğinde kral ya da kraliçeler gibi bir gün geçirebileceksiniz. Suların tadını farklı şekillerde çıkarabileceğiniz Bodrum Delta Beach Resort ile serin dakikaları çok daha eğlenceli yaşayabileceksiniz.


Bodrum Delta Beach Resort aktiviteleri
Gündüz ve gece animasyonları ile farklı programlar eşliğinde karşınıza çıkan Bodrum Delta Beach Resort animasyon ekibi gündüzleri dans dersleri, su topu, havuz oyunları, sabah jimnastiği gibi aktivitelerle; geceleri de dans gösterileri, karaoke geceleri, Türk geceleri, dans şovları ile karşınıza çıkmaktadır. Yazın geçirebileceğiniz güzel bir tatil için beldeler arasından Yalıkavak’ı seçebilir ve böyle güzel bir tatili yaşayabilirsiniz.

Dimağınıza kaydedeceğiniz bol alternatifli bir tatile Bodrum Delta Beach Resort ile çıkın!