18 Eylül 2012 Salı

Greenland De Luxe Hotel



Dört Dörtlük Tatillerin Vazgeçilemeyen Adresi: Greenland De Luxe Hotel!

Greenland De Luxe Hotel
Greenland De Luxe Hotel, Fethiye otellerinde lüks bir tatil geçirmek isteyenler için uygun özelliklere sahip bir oteldir. Bu yaz tercihini Fethiye'den yana kullanacak olan kişiler, Ölüdeniz gibi dünyaca ünlü olan bir doğal güzelliği görmek isteyen kişiler, Fethiye otellerinde kalabilir, Greenland De Luxe Hotel gibi konforlu bir otelde tatillerini geçirebilir. Üstelik Greenland De Luxe Hotel tesislerinde ucuz tatil yapmak da son derece basittir. Bu otelde yapacağınız tatili ucuza getirmek için tek yapmanız gereken erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmaktır. Böylelikle yüzde 40'lara varan bir indirimden faydalanabilir, son derece lüks bir tatili oldukça ucuz bir fiyata satın almış olabilirsiniz.


Fethiye Otelleri Avantajları

Kültür ve TurizmBakanlığı'nın izni ve denetimine bağlı olarak faaliyet gösteren Fethiye otelleri, her sene on binlerce kişiyi ağırlıyor. Greenland De Luxe Hotel, Big Rose Hotel ve daha birçok Fethiye oteli sizleri bekliyor. Ege otelleri deneyimi yaşamak isteyenlerin de tercih ettiği bu tesisler, son derece üstün özelliklere sahip konforlu otellerdir. Her türlü tatil hizmetinin yer aldığı bu tesislerde tatil yapmak demek, eksiksiz bir tatil geçirmek demektir. Siz de bu fırsatlardan yararlanın ve ömür boyu unutamayacağınız bir tatil için Fethiye otellerini seçin.
Şimdi Muğla otellerinden bir tanesi olan Greenland De Luxe Hotel tesislerinin tanıtımını yapacağız. Greenland De Luxe Hotel, Fethiye otelleri ile ilgili bir fikir edinmenize yardımcı olabilir.

Greenland De Luxe Hotel Konum ve Ulaşım Bilgileri

Fethiye'ye bağlı Ovacık Köyü'nde bulunan Greenland De Luxe Hotel tesisleri, şehir hayatından uzağa kaçmak isteyen kişiler için ideal bir tesistir. Fethiye Ölüdeniz'e sadece 4 km uzaklıkta bulunan Greenland De Luxe Hotel tesislerinde tatil yapma ayrıcalığına siz de sahip olmalısınız.
Dalaman Hava Alanı ile Greenland De Luxe Hotel tesisleri arası 60 km kadardır. Otobüsle gelecek olanlar için belirtelim ki, Fethiye Terminali'nin Greenland De Luxe Hotel tesislerine olan mesafesi 8 kilometredir. Kısacası otele ulaşımınızı oldukça kısa sürede, çok basit bir biçimde sağlayacaksınız.
  • Greenland De Luxe Hotel farkını siz de yaşamalısınız!
  • Daha özel ve daha konforlu bir tatil için siz de Fethiye otellerine gelin!
  • Şimdi Fethiye'de, Muğla'nın tatil cennetinde dinlenmenin vaktidir!
Greenland De Luxe Hotel Tesis ve Odaları

Fethiye otellerinin her türlü kalitesini yansıtan Greenland De Luxe Hotel tesisleri 114 odası bulunan, 250 yatak kapasiteli bir tesistir. Açık ve kapalı havuzlarının yanı sıra yine açık ve kapalı olmak üzere restoranları, fitness salonu, marketi, spor sahaları, Türk hamamı, saunası ve daha pek çok hizmeti ile Greenland De Luxe Hotel, Fethiye otellerinde tatil yapmak isteyenler için uygun bir tercih olabilir.

Son derece konforlu olan, ev rahatlığı hissedebileceğiniz Greenland De Luxe Hotel odalarında TV, telefon, klima, mini bar, çalışma masası ve saç kurutma makinesi bulunuyor. Zemininin halı kaplama olduğu Greenland De Luxe Hotel odalarında balkon da bulunuyor. Siz de ev rahatlığında bir tatil için Greenland De Luxe Hotel tesislerine gelin!

Hotel Greenland De Luxe, Fethiye otelleri arasında ideal örneklerden bir tanesidir. Bu tatil döneminizi iyi bir biçimde değerlendirmeli ve tercihinizi Greenland De Luxe Hotel tesislerinden yana kullanmalısınız. Şimdiden bol keyifli ve bol eğlenceli tatiller dileriz!
Greenland De Luxe Hotel tesislerinde dört dörtlük bir tatil yapmak üzere siz de erken rezervasyon yaptırabilirsiniz!