15 Ağustos 2012 Çarşamba

Big Rose Hotel


Big Rose Hotel Fethiye Farkını Yaşamak İçin Fazla Vakit Kaybetmeyin!

Big Rose Hotel
Big Rose Hotel, Fethiye'nin en özel otellerinden bir tanesidir. Fethiye otellerinin kalitesini yakından hissetmek isteyenler için ideal bir otel olan Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde tatil yaparak, kaliteli bir hizmet sunumuna şahit olabilir, müşteri odaklı hizmet anlayışı sayesinde tatilinizi zenginleştirebilirsiniz. Erken rezervasyon sistemi ile birlikte, ucuz tatil yapmanın da artık mümkün olduğu Big Rose Hotel Fethiye tesisleri, sizleri de büyüleyecek. Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde yapacağınız tatili, gelecek yıllarda da arayacaksınız. Bu sebeple, Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde yapacağınız tatil belki ilk olacak; fakat kesinlikle son olmayacak.


Fethiye'de Harika Bir Tatil

Fethiye, yalnızca Aydın'ın değil; aynı zamanda Türkiye'nin de en önemli tatil merkezlerinden bir tanesidir. Fethiye ile ilgili çok daha fazla bilgiyi Google ve Bing gibi arama motorlarından sağlayabilirsiniz. Özellikle Ölüdeniz ve çevresini dikkatle incelemenizi öneriyoruz; nitekim bu civarlara hayran kalmamak, neredeyse mümkün değil. Bu bölgede Fethiyede yapılacak aktiviteler ile tatilini renklendirmek isteyenleri heyecan dolu seçenekler bekliyor diyebiliriz.
  • Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde doyasıya bir tatil yapmak için siz de erken rezervasyon yaptırın!
  • Big Rose Hotel kalitesini bir kez yaşayan kişiler, gelecek senelerde de bu tesislere gelirler!
  • Aydın otelleri deneyimi yaşamak isteyenler için Big Rose Hotel Fethiye tesisleri iyi bir fırsat!
  • Sizleri de Fethiye'ye, Ege otellerinin kalitesi ve keyfine davet ediyoruz!
Big Rose Hotel Fethiye tesisleri ile ilgili bilgi almak üzere bu sayfadaysanız, doğru yerdesiniz. Nitekim yazımızın devamında, Big Rose Hotel Fethiye tesislerinin konumundan ulaşımına, tesis özelliklerinden odaları ve aktivitelerine kadar geniş bir perspektifte bilgi sunumu yapacağız.

Big Rose Hotel Fethiye Konum ve Ulaşım Bilgileri

Fethiye'nin Ovacık mevkiinde bulunan Big Rose Hotel Fethiye tesislerinin Fethiye merkezine olan uzaklığı, sadece 8 km kadardır. Denize de 2 buçuk kilometre kadar uzaklıkta bulunan Big Rose Hotel Fethiye tesisleri, doğal güzelliklerin ortasında kurulmuş kaliteli bir oteldir.
Dalaman Hava Alanı'nın Big Rose Hotel Fethiye tesislerine olan uzaklığı, 55 km kadardır. Otobüs aracılığı ile gelecek olan kişilerin Muğla merkezi ya da Fethiye merkezinde yer alan otobüs terminali üzerinden Big Rose Hotel Fethiye tesislerine ulaşmalarını tavsiye ediyoruz.

Big Rose Hotel Tesislerinin ve Odalarının Özellikleri Nelerdir?

Yüzlerce kişinin aynı anda tatilini yapabileceği ve eşit hizmet görebileceği Big Rose Hotel Fethiye tesislerinin havuzlarında su kaydırakları bulunuyor. Çocuklar için yüzme havuzunun da bulunduğu Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde yer alan açık ve kapalı restoranlarda, en eşsiz lezzetleri tatma şansını yakalayabilirsiniz.
Big Rose Hotel Fethiye odalarında da kendinizi evinizde hissetmeniz için her türlü olanak mevcuttur. Split klima, uydu yayınlı televizyon, yurt dışıyla görüşebileceğiniz telefon, mini bar, duş ve banyonun yer aldığı odaların zemini de halı kaplamadır.

Big Rose Hotel Fethiye Nelerdir?

Masaj ve sauna gibi hizmetlerin bulunduğu Big Rose Hotel Fethiye tesislerine araba kiralamanız da mümkün. Yine Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde kalan tatilcilere özel gece ve gündüz animasyonları hizmeti verilmektedir.

Hotel Big Rose, tatil için beldeler arayışında olan kişilere özel Ovacık'ta kurulmuştur. Sizi de Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde tatil yapmaya, Big Rose Hotel ayrıcalıklarından yararlanarak unutulmaz bir dinlence geçirmeye davet ediyoruz!

Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde tatil yapmak gerçek bir ayrıcalıktır; bu ayrıcalığı yaşamak için hemen harekete geçin.