18 Haziran 2012 Pazartesi

Ocean Blue High Class Hotel


Ocean Blue High Class Hotel Fethiye Farkını Siz de Görün İstedik!

Ocean Blue High Class Hotel
Ocean Blue High Class Hotel Fethiye tatiliniz için mükemmel bir seçim. Ucuz tatil oteli olarak değerlendirilen ve Fethiye oteller listesindeki en ekonomik, en kaliteli konaklama tesislerinden biri olan işletme, size ve ailenize unutamayacağınız bir tatil yaşatmak için sizi bekliyor. Tatil için Ocean Blue High Class Hotel Fethiye rezervasyonu yaptırmadan önce google maps aracılığı ile otelin konum bilgisine sahip olabilirsiniz. Turizm bakanlığı onaylı oteller arasında olan Ocean Blue High Class Hotel Fethiye deki eviniz!


Ocean Blue High Class Hotel Fethiye Özellikleri Nelerdir?

Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de Hisarönü mevkii de bulunuyor. Ölüdenize 3 kilo metre mesafede olan otel 3 katlı bir tesistir. 2 blog şeklinde hizmet sunan işletme Dalaman hava limanına 50 km mesafede oluşu ile merkezi bir tatil oteli olarak değerlendirilebilir. 500 metre karelik havuza sahip olması, tatil de deniz yerine havuz tercih eden misafirleri için güzel bir alternatif olarak sunuluyor. Ocean Blue High Class Hotel şelalesi ile, etrafındaki çiçekler ve ağaçlarla mükemmel bir tatil oteli olarak karşımızda. 7-24 açık resepsiyonu, emanet kasa, klima, teras gibi özelliklere sahip olması da odalarının ne kadar konforlu olduğunun bir gösterfesi.
Ocean Blue High Class Hotel Fethiye 4 yıldızlı tatil otelleri arasından sizin için seçtiğimiz şık bir otel. Fethiye otelleri listesinde ilk gözümüze çarpan otel olan tesis spa, sauna ve masaj özellikleriyle rüyalarınızın tatilini gerçeğe dönüştürüyor. Türk hamamı da bulunan otel de 180 kişilik büyük bir toplantı salonu ve 30 kişilik daha küçük bir toplantı salonu da emrinizde olacak. Tatile ailece çıkanları da unutmayan Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de çocuk havuzu ve çocuk oyun sahası ile göz dolduruyor.
145 yatak kapasitesiyle toplamda 62 oda ile hizmet veren Ocean Blue High Class Hotel yaz tatillerinizin vazgeçilmezi olmaya aday. Odaların tamamında 32 ekran lcd tv, balkın ve klime detayları mevcut. Duman dedektörü ile sigara içilmeye odalara sahip olan Ocean Blue High Class Hotel de size uygun odalarda mükemmel birer tatil yapabilirsiniz. Oda zeminleri lamine parke kaplı ve her oda 25 metre kare alana sahiptir.

Ocean Blue High Class Hotel Fethiye Probmo Odaları

Bu odalar çatı katındadır. Standart odalarla aynı özellikleri taşıyor olsalar da çatı katı odası oldukları için tavan bu odalarda v şeklinde yani çatı tavan şeklindedir. Balkonlarında ise daha uzun demir korkuluklar bulunmaktadır. Ocean Blue High Class Hotel Fethiye promo odalarında daha ekonomik fiyatlarla kalabilirsiniz.

Neden Ocean Blue High Class Hotel Fethiye

  • Fitness merkezi, Türk hamamı, SPA ve çeşitli hizmetleriyle tatilden keyif almanızı sağlar.
  • Ekonomil Fethiye otelleri listesindedir ve bölgenin en kaliteli otellerinden biridir.
  • Aile odaları ile çocuk havuzu ve çocuk oyun sahası ile Ocean Blue High Class Hotel Fethiye de ailece tatil yapmak çok keyiflidir.

Ocean Blue High Class Hotel Fethiye mükemmel tatilin tek adresi! Fethiye de gezilecek yerler ile doğal güzelliklerine de yakın olan otel de unutulmaz bir tatil yaşayacaksınız.