3 Nisan 2012 Salı

Pırlanta Hotel

Pırlanta Hotel Fırsatları

Pırlanta Hotel
Pırlanta Hotel Fethiye de harika bir tatil için sizi bekliyor. Tatil için beldeler araştırmasında Fethiye, gözümüzde bir numara oldu. Çünkü Bodrum tatilinin en güzel, en keyifli yanı Fethiye otellerinde kalarak yapılıyor. Bunda ölü denizin etkisi tabiî ki büyük.. Bodrum otelleri arasında Pırlanta Hotel Fethiye alternatifini mutlaka değerlendirmeli ve tatili Bodrum’da yapmak için otelin erken rezervasyon fırsatlarını kaçırmamalısınız. Turizm Bakanlığına bağlı Pırlanta Hotel Fethiye tatil için size önerimizdir.. Gelin size Pırlanta Hotel Fethiye özelliklerini ayrıntılı bir şekilde anlatalım.

Pırlanta Hotel Fethiye Özellikleri Nelerdir?

Toplam 90 odası ve 200 yatak kapasitesi ile hizmetinizde olan işletme deniz ve orman manzaralarına sahip. Konforlu odalarıyla tatil keyfinize keyif katar.. Halı kaplı zemin, telefon, uydu, klima, kasa, mini bar ve küvetli banyoları ile tatil de rahat etmenizi sağlar.
İşletme özellikleri arasında kapalı ve açık havuz bulunur. Havuz keyfini gönlünüzce yaşayabileceğiniz otel arama kiralama servisi ile de göz doldurmaktadır. Gece kulübü ve gezi organizasyonları ile tatil de sosyalleşmeniz için her detayı düşünen Pırlanta Hotel Fethiye size ve sevdiklerinize mutlu olacağınız bir tatil sunar. Otel dahilinde doktor, çamaşır servisi, market ve berber hizmetleri de bulunmaktadır. Böylece bir çok ihtiyacınız için otel dışına çıkmanız gerekmez, rahat bir tatil yaparsınız.
Masa tenisi tutkunları için de Pırlanta Hotel de turnuvalar düzenleyebilir, masa tenisi oynayarak harika vakit geçirme şansı vardır.

Pırlanta Hotel Fethiye De Tatil Yapmak

  • Size uygun odaları ile konforlu bir tatil için Pırlanta Hotel doğru seçimdir.
  • Kapalı ve açık havuz özelliği ile tatil de havuz keyfi yapmak isteyenlere zengin alternatif sunmaktadır.
  • Aile ile birlikte büyük güzel bir tatil için tüm özellikleriyle uygun bir işletmedir.
  • Muğla’nın havasından suyundan faydalanabileceğiniz, hizmet kalitesiyle yüzünüzü güldüren bir tatil için Pırlanta Hotel size her şeyin en iyisini sunacaktır.
  • Tatil keyfini yaşamak, Ölü denizin şifa dağıtan özelliklerinden istifade etmek için Pırlanta Hotel Fethiye tatili size iyi gelecektir..

Özelliklerden de anladığınız üzere Pırlanta Hotel Fethiye tatili sadece turizm amaçlı değil, sağlığınız için de faydalı bir seçimdir. Ölü denizin suyunun, çamurunun şifasını kendinizde hissedebilirsiniz. Sadece doğal güzelliklerin değil, Fethiye tarihi yerlerinin de keyfini yaşayabilirsiniz. Hem Ölü deniz de yamaç paraşütü ve su altı dalış yaparak günlerinizi aktif bir şekilde geçirebilirsiniz. Yani Pırlanta Hotel Fethiye tatili her anlamda sosyal, keyifli ve güzel bir tatildir.
Unutmadan, Pırlanta Hotel Fethiye erken rezervasyon için uygun fırsatlar sunan bir işletme. Bu nedenle yaz tatilinizi bahar da almak, kış tatilinizi ise son bahardan önce almak işinize yarayacaktır. Otel 4 mevsim hizmet vermektedir ve Muğla’nın Fethiye’nin tüm güzelliğini yaşamanız için kaliteli özelliklerle hizmetinizdedir.

Pırlanta Hotel Fethiye Konum Bilgileri

Muğla da 1. Karagözler mevkiinde bulunan işletme bir çok yere yakın merkezi bir konumdadır. Pırlanta Hotel Fethiye tatiliniz süresince ulaşım problemi yaşamadan gönlünüzce bir tatil yapabilirsiniz.
Pırlanta Hotel size Muğla da eşsiz bir tatil yapma fırsatı sunuyor. Tatil için Fethiye'de olmak istiyor ve Ölü deniz de güzel bir yaz geçirmek istiyorsanız, Pırlanta Hotel özelliklerine yer verdiğimiz yazımızı mutlaka okumalısınız..