15 Ağustos 2011 Pazartesi

Mio Bianco Resort

Mio Bianco Resort
Mio Bianco Resort, hayallerinizdeki tatili sizlere sunmak için düzenlenmiş, Bodrum'un en lüks ve en ünlü otellerinden bir tanesidir. Her ne kadar lüks olsa da Bodrum otelleri içerisinde, butik otel seçeneklerinden beach clublara kadar çeşitlilik gösteren oteller arasında verdikleri hizmete göre, oldukça az miktarda ücret talep ediyorlar. Bu da "hesaplı tatil" fırsatı demek oluyor. Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinde tatil yapmayı planlayanlar ya da genel olarak Bodrum otelleri içerisinde tatil yapmayı düşünenler, Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesisleri ile ilgili bu yazımızı okuyarak yola çıksınlar. Peki bizler bu yazımızda Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesisleri ile ilgili ne anlatacağız? Öncelikle Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinin Bodrum'daki ve Bodrum otelleri içerisindeki konumundan bahsedeceğiz, ardından Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerine yurt dışından ve yurt içinden gelen turistlerin nasıl ulaşabileceği konusundan söz edeceğiz, hemen sonrasında Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinin en genel özelliklerini sizlere anlatacağız ve en nihayetinde de Mio Bianco Resort Otel Bodrum odalarından bahsedip Mio Bianco Resort Otel Bodrum ile ilgili olan bu yazımızı sonlandıracağız.

Mio Bianco Resort Otel Bodrum Konumu ve Ulaşımı

Mio Bianco Resort Otel Bodrum, konum özellikleri ile de avantajlı bir durumdadır. Mio Bianco Resort Otel Bodrum, Bodrum'un Turgutreis yöresinde yer almaktadır. Bilindiği üzere Turgutreis, Bodrum'un en fazla tercih edilen yerlerinin başında gelmektedir. Denize 50 metre mesafede olan Mio Bianco Resort Otel Bodrum, deniz severler için de çok iyi bir yerde bulunmaktadır.
Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerine ulaşım, basittir. Yurt dışından gelen turistler, Milas Hava Alanı üzerinden Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerine kolayca ulaşabilirler. Hava alanında indikten sonra, yaklaşık bir saatlik yolculuğun ardından Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesisleri, tüm güzelliği ile karşınızda olacak. Milas Hava Alanı ile Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesisleri arasındaki mesafe, sadece 55 kilometre kadardır.
Yurt dışından gelen müşteriler, Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerine ne kadar kolay ulaşabiliyorsa, yurt içinden gelen müşteriler de en az o kadar çabuk ulaşabilirler Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerine. Nitekim Turgutreis Terminali'nden Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesisleri arasındaki mesafe, sadece 8 kilometre kadardır. Yani, terminalde inen bir misafir, otobüs servisi ile birkaç dakika içerisinde Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesislerinde olabilir ve keyifli bir tatilin başlangıcını yapabilir.

Mio Bianco Resort Otel Bodrum Tesislerinin Özellikleri

Mio Bianco Resort Otel Bodrum, tesis özellikleri ile de ön planda bulunmaktadır. Nitekim Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesisleri, müşteri memnuniyetini esas almıştır ve buna göre hizmet vermektedir. Restoranlardan tutun saunalara kadar, Türk hamamlarından tutun mini kulüplere kadar birçok özellik, Mio Bianco Resort Otel Bodrum tesisleri içerisinde sizlere sunulacaktır.

Mio Bianco Resort Otel Bodrum Odalarının Nitelikleri

Mio Bianco Resort Otel Bodrum, odalarının nitelikleri itibariyle de birçok kişi tarafından takdir edilmektedir. Mio Bianco Resort Otel Bodrum odalarında, ihtiyacınız olan her şey bulunmaktadır. Banyo, balkon, klima, telefon, televizyon, saç kurutma makinesi, minibar ve daha birçok şey...
"Bodrum Mio Bianco Resort Otel", "tatil için beldeler" arasında ilk sıralarda yer alan Turgutreis'in en büyük ve en iyi otellerinden bir tanesidir. Siz de tatilinizi Bodrum otelleri tercihinden yana kullanacaksanız, Mio Bianco Resort tam da size göre; Mio Bianco Resort Otel Bodrum, sizlere uzun yıllar unutamayacağınız bir tatilin müjdesini vermektedir.