28 Temmuz 2011 Perşembe

Marin-a Hotel

Marin-a Hotel
Marin-a Hotel, Bodrum'da en fazla tercih edilen butik oteller arasında gelir. Bunun nedeni, müşterilerine verdiği sınırsız hizmetin yanı sıra, Bodrum'daki konumu merkezi yerlere olan yakınlığıdır. Aynı zamanda erken rezervasyon kampanyalarında da yer alan Marin-a Hotel size unutulmaz bir tatil yaşatır. Okuduğunuz bu yazımızda, Bodrum Marin-a Hotel ile ilgili bilgiler sunacağız. Bodrum Marin-a Hotel bünyesinde tatilini geçirmek isteyen kişiler için faydalı bilgiler vermeyi planlıyoruz.

Bodrum otelleri arasında bulunan Marin-a Hotel, Bodrum'a bağlı Turgutreis beldesinde müşterilerine hizmet vermektedir. Denize sadece birkaç yüz metre mesafede bulunan Bodrum Marin-a Hotel, Bodrum'un merkezine de 20 kilometre mesafededir. Yurt içindeki farklı illerden gelenler ve yurt dışından Bodrum Marin-a Hotel tercihinde bulunanlar için belirtmek gerekirse; Bodrum Marin-a Hotel ile Milas Hava Alanı arasındaki mesafe da, sadece 53 kilometre kadar.

İçerisinde bulundurduğu odaların sayısı itibariyle, "butik otel" statüsünde faaliyet gösteren Bodrum Marin-a Hotel, 30 oda kapasitelidir.Bodrum Marin-a Hotel içerisindeki 30 odada, toplam 72 yatak bulunmaktadır. Özellikle sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler, kalabalıkta bulunmaktan hoşlanmayanlar için Bodrum Marin-a Hotel, uygun bir butik oteldir.

Bodrum Marin-a Hotel Hizmette Son Noktadır

Hizmette sınır tanımayan personeli ile Bodrum Marin-a Hotel, sizlere unutamayacağınız bir tatilin kapılarını aralıyor. Şimdi, Bodrum Marin-a Hotel bünyesinde verilen hizmetlerden kısaca bahsedelim.
Öncelikle; Bodrum Marin-a Hotel içerisinde bulunan 30 odanın tamamında, duş sistemi bulunmakta ve müşterilerine hizmet vermektedir. Dilediğiniz vakit, soğuk ya da sıcak su ile duş alabilir, serinleyebilirsiniz. Ardından, yine Bodrum Marin-a Hotel dahilindeki tüm odalarda bulunan saç kurutma makinesi ile saçlarınızı kurutabilirsiniz.

Bodrum otelleri içinde yer alan Marin-a Hotel odalarının tamamı balkonludur. Serin Bodrum gecelerinde, balkonunuzda oturabilir, soğuk ya da sıcak içeceklerle, gecenizi eğlenceli bir hale getirebilirsiniz.

Her odasında mini bar ve telefon bulunan Bodrum Marin-a Hotel, 24 saat aktif olan oda servisi sayesinde, her türlü ihtiyacınızı karşılar, sizleri mutlu etmek için her türlü hizmetten kaçınmaz.
Bodrum Marin-a Hotel, çocuklarınızla birlikte güvenli bir tatil yapmanız için birçok ayrıntıyı önceden düşünmüş. Çocuklarınızın güven içerisinde oynaması için Bodrum Marin-a Hotel Çocuk Parkı ve yine çocuklarınızın yetişkinlerden uzak rahatça yüzebilmeleri için Bodrum Marin-a Hotel Çocuk Yüzme Havuzu, otel içerisinde hizmet vermektedir. Yüzmekten bahsetmişken, Bodrum Marin-a Hotel içerisinde yetişkinlere özel hazırlanmış bir yüzme havuzu ve yine halk plajının bulunduğunu eklemeden geçmeyelim.

Sessiz ve sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin dışında, tatiline heyecan ve hareket katmak isteyen kişiler için Bodrum Marin-a Hotel, Bodrum'daki en uygun "butik oteller" içerisinde yer alıyor. Animasyon grubunun sürekli faaliyetlerinin yanı sıra; Bodrum Marin-a Hotel bünyesinde yer alan fitness merkezinde, fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Yetişkinlere özel masaj servisi, Türk hamamı ve sauna ile Bodrum Marin-a Hotel müşterisiyken rahatlamanız işten bile değil.

Bodrum Marin-a Hotel, spor meraklıları için de her türlü seçeneği mevcut hale getirmiş. Özellikle, daha az efor sarf edilen mini sporlar ile ilgilenen kişiler için Bodrum Marin-a Hotel içerisinde, masa tenisi ve dart odası bulunmaktadır. Bu imkanlar sayesinde, hem spor yapacaksınız hem de formda kalacaksınız.

"Marin-a Hotel Bodrum", Turgutreis'in kalbi sayılabilecek bir yerde, iyi bir tatilin nasıl yapılacağına dair her türlü ayrıntıyı düşünmüş hizmet kadrosu ile sizleri bekliyor. Bodrum Marin-a Hotel sayesinde hem faydalı bir "butik otel" tecrübesi yaşayacaksınız hem de büyük otellerin stresli ortamından uzakta, rahat bir tatil geçireceksiniz.

Hotel Marin-a Bodrum Turgutreis'te tatilini geçirmek isteyenler için eşsiz fırsatlar sunuyor. Eğer Bodrum merkezli bir tatil düşünüyorsanız Bodrum Marin-a Hotel, tam size göre; Marin-a Hotel'in hizmetlerinden siz de faydalanın, Bodrum Marin-a Hotel'in nimetlerine siz de varın.