8 Şubat 2012 Çarşamba

Sahra Su Otel

Sahra Su Otel Farklı Bir Tatil Deneyimi Sunmaktadır!

Sahra Su Otel
Sahra Su, Fethiye otelleri içerisinde bulunan ve tercih eden herkesi memnun eden, son derece kaliteli bir tesistir. Sizin de Ege otelleri içerisinde tatil yapmak gibi bir amacınız varsa ve siz de sürekli aynı tatil biçimlerinden sıkıldıysanız, sizleri de Sahra Su Otel tesislerine davet ediyoruz. Sahra Su Otel tesislerinde yaptığınız tatiller; önceki tatillerinize oranla, çok daha akılda kalıcı ve keyif verici olacaktır. Bunun en büyük sebebi, Sahra Su Otel tesisleri içerisinde sunulan hizmet kalitesidir. Fethiye oteller tercihinde bulunan kişiler için oldukça uygun olan Sahra Su Otel tesisleri içerisinde tatil yapan kişiler, aldıkları hizmetten ötürü, otel görevlilerini takdir etmektedir. Siz de Muğla otelleri içerisinde tatil yapmanın keyfini, Sahra Su Otel tesisleri ile çıkarmak için bir an önce harekete geçmelisiniz.

Fethiye Otelleri ve Fethiye Tatili

Fethiye tatili yapan yüz binlerce kişi, çok büyük bir mutluluk ile evlerine dönmektedir. Nitekim Fethiye otelleri, üst düzey hizmet sunumu yapan otellerdir. Fethiye tatili yapan kişiler, bu farkı kolayca görebilmektedir. Fethiye otelleri farkını yaşamak için, sizin de Sahra Su Otel tesislerine gelmenizi ve bunun için de şimdiden erken rezervasyon 2012 yaptırmanızı öneriyoruz.
Sahra Su Otel tesislerinin konumu, ulaşımı, tesisleri, odaları ve aktiviteleri ile alakalı olarak merak ettikleriniz var ise, Sahra Su Otel tanıtım yazımız, tam da size göredir. Hem Sahra Su Otel özelinde, hem de Fethiye otelleri genelinde bilgi vermek üzere hazırladığımız bu tanıtım yazımızı, başkalarına da tavsiye etmenizi rica ediyoruz.

Sahra Su Otel Konumu ve Ulaşımı

Sahra Su Otel tesisleri, Fethiye'ye bağlı Ocakköy'ün Ovacık mevkiinde yer almaktadır. Bulunduğu konum itibariyle, Ölüdeniz'e sadece 5 kilometre mesafede bulunan Sahra Su Otel tesislerinden Ölüdeniz'e birkaç dakika içerisinde ulaşmanız mümkün. Böyle bir yerde tatil yapma şansını yakalamışken, asla bırakmayın ve hemen erken rezervasyon yaptırın!
Fethiye Şehir merkezi ile Sahra Su Otel tesisleri arasında, sadece 8 km'lik bir mesafe bulunmaktadır. Bu sebeple, otele ulaşmak için Fethiye üzerinden hareket edebilirsiniz. Fethiye'ye hava yolu ile ulaşmak isteyen kişiler ise en yakın hava alanı olan Dalaman Hava Alanı'nı kullanmalıdır ve 45 kilometrelik mesafenin ardından Sahra Su Otel tesislerine ulaşmalıdır.

Sahra Su Tesisleri ve Odaları

Sahra Su Otel tesisleri, toplamda 130 odası bulunan, orta ölçekli bir otel olarak sayılmaktadır. Hamam, disko, sauna, cep sineması gibi ayrıntılar arayan tatilciler, Sahra Su Otel tesislerinde tatil gerçekleştirebilirler. Ayrıca açık ve kapalı havuz arayışında olan kişilerin de Sahra Su Otel tesislerini tercih etmelerini, Fethiye otelleri farkını görmelerini tavsiye ediyoruz.
Sahra Su Otel odalarında da bir tatilcinin ihtiyaç duyabileceği hemen her şey bulunmaktadır. Televizyon, telefon, mini bar, klima, saç kurutma makinesi ve çalışma masası, bunlardan sadece birkaçıdır.

Sahra Su Otel Aktiviteleri

Sahra Su Otel tesisleri, aktivitesi bol olan bir tesistir. Özellikle diskosu, sabahın ilk ışıklarına kadar açıktır. Bu durum, tesis içerisinde ne kadar rahat eğlenebileceğinizin bir ispatı gibidir.
  • Sahra Su Otel ile ayrıcalıklı bir tatil!
  • Fethiye tatili yapın, Fethiye otelleri ve tesislerinin farkını görün!
  • Sahra Su ile benzersiz bir tatil sizi bekliyor!
Su Sahra Hotel, tatil için beldeler arayışında olan kişiler için ideal olan Fethiye'de bulunmaktadır. Fethiye tatil avantajlarından yararlanmak isteyen kişiler, Sahra Su Otel tesislerinde tatil yapabilir, Sahra Su fırsatlarından faydalanabilirler.

Sahra Su Otel tesislerinde, daha önce yapmadığınız kalitede bir tatil yapın!