26 Eylül 2011 Pazartesi

Sunset Beach Fethiye

Sunset Beach Fethiye
Sunset Beach Fethiye, Fethiye otelleri bünyesinde bulunmakta olan otellerden yalnızca bir tanesidir. Sunset Beach Fethiye tesislerini Fethiye otelleri içerisinde farklı kılan, diğer otellere oranla çok daha büyük ve kaliteli hizmet sunmasıdır. Bu özellikleri sebebiyle Sunset Beach Fethiye tesisleri, Fethiye otelleri içerisinde sıkça tercih edilen otellerden bir tanesidir. Fethiye otelleri içerisinde bulunan Sunset Beach Fethiye tesislerinde tatil yapanlar, Sunset Beach Fethiye tercihinde bulunmaları sebebiyle, oldukça mutlu ve memnun olmaktadırlar. Siz de bu memnuniyeti ve mutluluğu yaşamak istiyorsanız, hiç düşünmeden Fethiye otelleri dahilindeki Sunset Beach Fethiye tercihinde bulunun. Öncesinde, Sunset Beach Fethiye tanıtım yazımızı dikkatle okumanızı öneriyoruz.

Sunset Beach Fethiye tanıtım yazımızda, Fethiye otelleri ve özelinde de Sunset Beach Fethiye tesisleri ile ilgili bilgiler vereceğiz. Özellikle Fethiye doğal güzellikleri ile Fethiye tatili yapmayı planlayan kişiler için, faydalı bir yazı kaleme alacağız. Sunset Beach Fethiye tesisleri, Fethiye otelleri içerisinde çok önemli bir yere sahiptir. Bu önemi, Sunset Beach Fethiye tesisleri tanıtım yazımızda bulabilirsiniz. Sunset Beach Fethiye tanıtım yazımız, şu ana başlıklardan oluşmaktadır: Sunset Beach Fethiye tesislerinin konumu, Sunset Beach Fethiye tesislerine ulaşım, Sunset Beach Fethiye tesislerinin genel nitelikleri, Sunset Beach Fethiye odalarının özellikleri ve odalarda bulunanlar, Sunset Beach Fethiye tesislerindeki eğlence ve aktiviteler, neden Sunset Beach Fethiye tesislerinde tatil yapılmalıdır? Bu başlıklardan oluşan yazımız, Fethiye otelleri ile ilgili bilgi toplayan kişilerce faydalı görülecektir. Bu sebeple, eğer Fethiye tatili yapmak ve Fethiye otelleri bünyesinde konaklamak niyetindeyseniz, Sunset Beach Fethiye tanıtım yazımızı dikkate okumalısınız.

Sunset Beach Fethiye Tesislerinin Konumu

Tesislerin konumu itibariyle Sunset Beach Fethiye, Fethiye otelleri içerisinde yer alan sayılı avantaj sahibi otellerden bir tanesidir. Fethiye'nin Kestel mevkiinde yer alan Sunset Beach Fethiye tesisleri, Ölüdeniz'e de oldukça yakındır. Konumunun bu denli iyi olması, Sunset Beach Fethiye tesislerini çok tercih edilen otellerden bir tanesi haline getirmiştir.

Sunset Beach Fethiye Tesislerine Ulaşım

Antalya Hava Limanı'na 130 kilometre mesafede bulunan Sunset Beach Fethiye tesisleri, terminale ise sadece 5 kilometre mesafede bulunmaktadır. Özel araçları olmayan kişiler, terminal üzerinden Sunset Beach Fethiye tesislerine ulaşmayı deneyebilirler.

Sunset Beach Fethiye Tesislerinin Nitelikleri

229 odalı Sunset Beach Fethiye tesisleri, denize sıfır bir konumda yer almaktadır. Sunset Beach Fethiye içerisinde kalan kişiler, diledikleri zaman kendilerini Fethiye'nin serin sularına bırakabilirler. Açık ve kapalı havuzlarının yanı sıra, Sunset Beach Fethiye içerisinde birbirinden güzel ve kaliteli yemek yapan restoranlar da bulunmaktadır.

Sunset Beach Fethiye Odaları

Sunset Beach Fethiye odaları da Fethiye otelleri içerisinde saygındır; nitekim Sunset Beach Fethiye odaları içerisinde, her türlü ihtiyacınıza uygun olarak, teknolojik araç ve gereçler bulunmaktadır. Sunset Beach Fethiye odalarının tamamı, Fethiye otelleri dahilindeki otellerin birçoğunda olduğu gibi, deniz manzaralıdır. Sunset Beach Fethiye odaları balkonludur ve zemini de halı kaplamadır.

Sunset Beach Fethiye İçerisinde Eğlenmek

Sunset Beach Fethiye aktiviteleri de Fethiye otelleri içerisinde bilinmektedir. Sunset Beach Fethiye barlarında doyasıya eğlenebilir, havuz başı eğlenceleri ile dilediğiniz gibi stres atabilirsiniz. Yine Sunset Beach Fethiye tesislerinin düzenlemiş olduğu su etkinlikleri ile de eğlencenize eğlence katabilirsiniz.
Fethiye Sunset Beach, Fethiye otelleri içerisinde mutlaka ziyaret edilmesi ve gezilip görülmesi gereken bir oteldir. "Tatil için beldeler" arasında yer alan Fethiye'de bulunan bu otel, "en iyi tatiller" için uygun oteller arasında yer alır. Bu yıl henüz tatil yapmadıysanız, Fethiye otelleri bünyesindeki Sunset Beach Fethiye tesisleri, tam da size göre!