7 Eylül 2011 Çarşamba

Koç Sun Hotel

Koç Sun Hotel
Fethiye tarihi ve doğal güzellikleri ile Ege'nin en güzel tatil beldelerinden biridir. Koç Sun Hotel de, Fethiye'nin en ünlü plajlarından bir tanesi olan Çalış Plajı'nda bulunmaktadır. Denize sadece 60 metre mesafede olan Fethiye Koç Sun Hotel, çevre il ve ilçelerden gelen ziyaretçilerin yanı sıra, Türkiye'nin ve dünyanın çok çeşitli yerlerinden ziyaretçileri ağırlamaktadır. Fethiye Koç Sun Hotel dahilinde bir tatil yapmak isterseniz, kaleme aldığımız yazımızı dikkatlice okumanızı ve tatil planlarınızı yapmanızı öneriyoruz. Fethiye Koç Sun Hotel, kaliteli bir tatil yapmak isteyenlerin vazgeçemediği bir mekandır. Fethiye'nin en güzel yerlerinden bir tanesi olan Çalış Plajı'nda bulunan Fethiye Koç Sun Hotel ile alakalı bu yazımızda başlıca; Fethiye Koç Sun Hotel tesislerinin konumundan ve ulaşım kolaylıklarından, Fethiye Koç Sun Hotel bünyesinde düzenlenen etkinlik ve aktivitelerden, Fethiye Koç Sun Hotel tesislerinin genel niteliklerinden ve Fethiye Koç Sun Hotel odalarında yer alanlar ile aynı odaların özelliklerinden söz edeceğiz. Fethiye tatili yapmak düşüncesinde olan kişilerin ve "Fethiye otelleri" bünyesinde bir tatil yapmayı isteyenlerin Fethiye Koç Sun Hotel ile alakalı bu yazımızı dikkatlice okumalarını rica ediyoruz.

Fethiye Koç Sun Hotel Konumu ve Ulaşım Olanakları

Fethiye Koç Sun Hotel, yazımızın başında da belirttiğimiz üzere, Fethiye'nin Çalış Plajı'nda bulunmaktadır. Yediden yetmişe binlerce kişinin Fethiye tatili yapmak için tercih ettiği Çalış Plajı, her yıl daha fazla kişi tarafından ziyaret edilmektedir ve her yıl daha fazla kişi, Fethiye Koç Sun Hotel tesislerinden memnun ayrılmaktadır.
Fethiye Koç Sun Hotel tesislerine ulaşım da oldukça basittir. Nitekim, Fethiye Koç Sun Hotel ile Dalaman Hava Alanı arasındaki mesafenin, sadece 55 kilometre olduğunu belirtelim. Dalaman Hava Alanı'ndan Fethiye Koç Sun Hotel tesislerine ulaşım süresi, 1 saat kadardır. Fethiye Terminali üzerinden Fethiye Koç Sun Hotel tesislerine ulaşmak isteyenler ise, sadece birkaç dakikalık servis yolculuğunun ardından Fethiye Koç Sun Hotel tesisleri içerisinde soluklanabilirler. Fethiye Koç Sun Hotel ve Fethiye Terminali arası, 5 kilometre kadardır.

Fethiye Koç Sun Hotel Tesislerinin ve Odalarının Genel Nitelikleri

Fethiye Koç Sun Hotel, genel nitelikleri ile de gelenleri büyülemekte, onların otelden memnun kalmasını sağlamaktadır. Toplamda 40 kadar odası bulunan Fethiye Koç Sun Hotel, aynı zamanda "butik otel" statüsünde de değerlendirilmektedir. Erken rezervasyon otelleri içinde bulunan Fethiye Koç Sun Hotel tesisleri içerisinde aynı anda, 130 kişi konaklayabilir ve hizmet görebilir. Uyandırma servisinin de yer aldığı Fethiye Koç Sun Hotel tesislerinin en büyük özelliklerinden bir tanesi de sessiz ve sakin yapısıdır. Fethiye Koç Sun Hotel tesislerinin bütün odaları da en son teknolojik cihazlarla donatılmış ve dizayn edilmiştir. Özellikle huzurlu bir tatil yapmak isteğinde olan kişilerin Fethiye Koç Sun Hotel tesisleri bünyesinde Fethiye tatili yapmalarını öneriyoruz.

Fethiye Koç Sun Hotel İçerisinde Bulunan Eğlence ve Aktiviteler

Fethiye Koç Sun Hotel, içerisindeki aktivite ve eğlenceleriyle, gelen herkesin keyifli bir tatil yapmasını sağlamaktadır. Günün çok büyük bir bölümünde hizmet veren cafe ve barlar, Fethiye Koç Sun Hotel tesislerinde tatil yapan kişilerin eğlenmesini amaçlamaktadır. Siz de Fethiye Koç Sun Hotel tesislerinde tatil yapmayı planlıyorsanız, barlarda sabaha kadar eğlenebilir, bilardo ve dart gibi eğlencelere ayak uydurabilirsiniz.
Hotel Koç Sun Fethiye, gerçek bir tatil yapmak isteyenlerin mekanıdır. Fethiye tatili yapmayı planlayan ve bu planını devreye sokan kişilerin Koç Sun Hotel tesislerini tercih etmelerini öneriyoruz; nitekim Fethiye Koç Sun Hotel tesisleri, en iyi ve en kaliteli tatili yapmanız için tüm olanakları önünüze sunar, keyifli bir tatil yapmanızı sağlar. Şimdiden iyi tatiller geçirmeniz dileğiyle...