25 Ağustos 2011 Perşembe

Akdeniz Beach Hotel

Akdeniz Beach Hotel
Fethiye'de ekonomik tatil keyfini resort otel, beach club ya da en lüks otellerden birinde yaşayabilirsiniz. Fethiye otelleri arasında bulunan Akdeniz Beach Hotel'de bu ekonomik tatil fırsatını yaşayabileceğiniz otellerden biridir. Fethiye Akdeniz Beach Hotel de tatil yaparken dünyaca ünlü Ölü Deniz’e sadece iki dakika yürüyüş mesafesinde ulaşabilir, her gün Ölü Deniz kıyılarında sağlığınız için de oldukça faydalı olacak sabah ve akşam yürüyüşleri yapabilirsiniz. Fethiye Akdeniz Beach Hotel tüm dünyadan gelen turistlerle her sene dolup taşmaktadır. Bu anlamda, Fethiye Akdeniz Beach Hotel de dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen turistlerle tanışma imkanı da bulabilirsiniz. Fethiye Akdeniz Beach Hotel de sosyalleşme imkanlarının yanı sıra, Fethiye Akdeniz Beach Hotel bünyesindeki hizmetlerden ve Fethiye Akdeniz Beach Hotel bulunduğu konum itibari ile doğal güzelliklerinden de tam anlamıyla istifade edebilirsiniz.
Yazımızda sizlere Fethiye Akdeniz Beach Hotel özelliklerinden, ödeme imkanlarından ve diğer tesis, konum bilgilerinden bahsedeceğiz. Fethiye Akdeniz Beach Hotel de tatil yapmak için büyük paralar harcamanıza gerek yok. Tatil yapmanın lüks değil bir ihtiyaç olduğunu ve tatil yapayı hakettiğinizi unutmadan, Fethiye Akdeniz Beach Hotel ödeme avantajlarını incelemeden tatil programınızı yapmayın.

Fethiye Akdeniz Beach Hotel Özellikleri

Fethiye Akdeniz Beach Hotel 56 oda sayısı ve yüzde 50 çocuk indirimi ile ekonomik tatil anlayışınza hitap etmektedir. Fethiye Akdeniz Beach Hotel çocuk indiriminin dışında kredi kartı ile ödeme seçeneğine de sahiptir. Ekonomik krizlerin gündemimizi meşgul ettiği bu zamanda, hem yüzde 50 çocuk indirimi hem de kredi kartı ödeme avantajına sahip olan Fethiye Akdeniz Beach Hotel tatil yapabilmemiz için her özelliği bünyesinde barındırmaktadır. Başta ekonomik özellikler olmak üzere, Fethiye Akdeniz Beach Hotel de tatil yapmamak için bir nedenimiz yok!
Tatil için beldeler araştırırken ilk göze çarpan yer Ölü Deniz yani Fethiye'dir. Türkiye'de yaz tatili dediğinizde merkez yerlerden biri olarak değerlendirilen Fethiye, ekonomik tatil yapmak isteyenler için de ideal tatil yeridir. Bu anlamda Fethiye Akdeniz Beach Hotel ekonomik çözümler sunmaktadır. Erken rezervasyon otelleri arasında bulunan Fethiye Akdeniz Beach Hotel ekonomik tatil alternatifi özelliğinin yanı sıra, hava alanı servisi, çamaşırhane servisi, ek yatak, emanet kasa, araç kiralama, oda servisi ve kuru temizleme özelliği bulunmaktadır. Fethiye Akdeniz Beach Hotel de tatil yaparken, Ölü Denizin şifalı suyundan, çamurundan istifade edebilirsiniz. Zaten Fethiye Akdeniz Beach Hotel tesisi denize 10 dakika mesafe özelliğinde olduğundan dolayı, hem sağlıklı hem eğlenceli bir tatil yapma imkanına sahip olacaksınız.

Fethiye Akdeniz Beach Hotel Oda Özellikleri

Fethiye Akdeniz Beach Hotel odalarında buzdolabı, banyo, fön makinesi, balkon, internet, havlu, klima, gardırop, uydu ve televizyon bulunmaktadır. Ayrıca, Fethiye Akdeniz Beach Hotel oda özelliği arasında oda temizliği hizmeti de vardır.

Fethiye Akdeniz Beach Hotel Konum Bilgileri

Fethiye Akdeniz Beach Hotel hava alanına 60 km mesafededir. Fethiye Akdeniz Beach Hotel de konakladığınız sürece ulaşım problemi yaşamazsınız. Fethiye'de merkezi bir konumda olması da oteli tercih etmeniz açısından önemli bir konum detayıdır.